Mediji o nas

vestnik

Takšna je nova podoba kamešnice v Borecih

I.B., 30. 8. 2022

Vanesa Jaušovec: Otvoritev kamešnice Križevci pri Ljutomeru

V Borecih, za Gostilno Zorko, se je zaključila ureditev kamešnice.

Občina Križevci se je s partnerjema Športnim društvom Križevci in omenjeno gostilno leta 2020 s projektom ureditve kamešnice prijavila na peti javni poziv LAS Prlekija in bila uspešna. Zasnovo ureditve je izrisala družba Kubico domino arhitekti iz Murske Sobote, gradbena dela pa je opravilo podjetje GMW iz Turjanec. Vrednost projekta je znašala okoli 166 tisoč evrov, od tega pričakujejo okoli 50 tisoč evrov sofinancerskih sredstev.

Povezava do članka…


Prlekija

Novinarska konferenca

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. avgust 2022 ob 15:33

Na novo urejena gramoznica vključena v turistično ponudbo Parka doživetij Križevci

Izvedla se je terasasta brežina na severozahodnem delu gramoznice, namestile so se štiri manjše pontonske ploščadi – površine 6,5m2 in ena večja pontonska ploščad površine 45 m2, uredila se je potka in postavilo 15 klopi, stopnice na urejenih brežinah, postavili koši za smeti…

Povezava do članka…


Pomurec.com

LOKALNO

FOTO: Občina Križevci s partnerji v turistične namene uredila kamešnico

V ponedeljek, 29. avgusta, je v Križevcih potekala ob odprtju kamešnice tiskovna konferenca, na kateri je bil predstavljen projekt vodilnega partnerja – občine Križevci in partnerjev projekta – Športno društvo Križevci in gostilna Zorko. Na novinarski konferenci so sodelovali župan občine Križevci mag. Branko Belec, Dušan Zorko, lastnik Gostilne Zorko, predsednik športnega društva Križevci Andrej Weis ter predstavnica LAS Prlekije Maja Šogorič.

Povezava do članka…


 

 

 

 

 


TV AS

Skip to content