Brezplačna pravna pomoč za občanke in občane občine Križevci

PIP

 

Brezplačna pravna pomoč za občanke in občane občine Križevci

 

Občina Križevci svojim občanom omogoča brezplačno pravno pomoč v okviru poslovalnice Zavoda PIP v Murski Soboti. Brezplačna pravna pomoč obsega brezplačno pravno svetovanje in pripravo izvensodnih pravnih pisanj. O tem ali izvensodno pravno pisanje, po katerem povprašujete, spada v obseg brezplačnih pravnih storitev, se pozanimajte pri pravnih svetovalcih Zavoda PIP.

 

Do brezplačne pravne pomoči v okviru Zavoda PIP so upravičeni vsi občani občine Križevci (pravno svetovanje ni namenjeno pravnim osebam). Pravniki Zavoda PIP nudijo svetovanje z vseh pravnih področij. Pri tem občanke in občane obveščamo, da se brezplačna pravna pomoč izvaja zgolj osebno v poslovalnici Zavoda PIP v Murski Soboti (Zvezna ulica 10 – stavba Pokrajinske in študijske knjižnice). Za ustrezen termin se je potrebno obvezno naročiti na telefonski številki (02) 535 27 60 (vsak delavnik med 9. in 13. uro).

 

Študentke in študente iz občine Križevci, ki študirajo v Mariboru, obveščamo, da jim je za brezplačno pravno pomoč na voljo tudi poslovalnica Zavoda PIP v Mariboru (Gosposvetska cesta 86).

Morda ti bo všeč tudi...

Skip to content